Informatie

 

Mijn naam

...is Wolfgang Herwig en ik ben een ervaren wildernisgids en hondensleeberijder en spreek vloeiend Zweeds,Duits en Engels. Samen met mijn levenspartner Simone en 16 Husky´s woon ik sinds 1994 op een traditionele bosboerderij, een vroegere kaasmakerij en tegenwoordig een Huskyfarm.

Als ervaren bedrijfseconom en koopman weet ik, dat een tevreden klant de garantie is voor een geslaagd resultaat. Daarom bied ik mijn activiteiten met de hoogst mogelijke kwaliteit aan, geschikt voor koppels, gezinnen en kleine groepen, individueel en professioneel.

MIJN ERVARING & KENNIS = UW ZEKERHEID & TEVREDENHEID !!

Hiermee kan ik u het natuurschoon van Värmland tonen die uw vakantie tot onvergetelijk avontuur hebben gemaakt.

Als natuurfotograaf heb ik veel van onze wildernis, trektochten en bergbeklimmingen in diavoorstellingen gedocumenteerd. Hiermee kan ik u het natuurschoon van Wärmland tonen die u vakantie tot onvergetelijk avontuur hebben gemaakt. Onderstaand een klein overzicht van mijn ondernemingen:

Bergbeklimmingen in de Oost- en Westalpen. Bergbeklimmen en trektocht in Noorwegen,  Korsika , Schotland , Zweden, Canada, IJsland.

Hondensleetouren in Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Zoals b.v. de Noorse meesterschappen, Zweedse meesterschappen, Vindelälvsdraget, diverse open kampioenschappen.

Lid en opleiding bij de Duitse Alpenvereniging DAV Sectie Siegerland.

Lid van de Värmland Slädhundklubb VSHK, Svensk Polarhundklubb SPHK en Svenska Kennelklubben SKK

Vanaf 1994 zelfstandig wildernisgids voor wandelingen, safari’s en hondensleetouren in Sunnemo/Zweden.

2008 Diplom Tour Quality

Sinds 2019 bied ik alleen de Eland- en Fotosafari an.

Vanaf okt 2023 gesloten !!!

terug

Image272.gif